Det forunderlige liv i Ecuador

Turistleilighet i Quito

Turistleilighet i Quito

Jeg har lett og lett. Det vil si jeg fant den i oktober en gang. Den ideelle kortidsleiligheten for turister som besøker Ecuador og ønsker å bo på noe annet en et hotell. Slike mennesker fortjener det beste. Det vil si en moderne suite på 49 kvadratmeter beliggende sentralt i Mariscal-området i det moderne Quito og med alle nødvendigheter installert.

Etter langvarige forhandlinger og masse papirarbeid har jeg nå sikret meg denne. Og som antydet, det uegennyttige formålet med denne leiligheten, beliggende i 5. etasje med nydelig utsikt og betryggende vakttjeneste, er at den skal tjene som base og rekreasjon for tilreisende pilgrimer til dette paradiset av fjell, kyst og dampende regnskog.

Leiligheten er klar, men foreløpig litt naken. Jeg må derfor foreta en innkjøpsrunde for å fylle den med elegante møbler, et moderne TV-apparat, en fyrrig komfyr, et kaldt kjøleskap og behagelige senger. Litt kunst og folklore må også til for å sette besøkende i den rette stemning. Håndverk og håndarbeid fra Ecuadors ulike regioner skal prege veggene. Jeg blir nesten litt misunnelig på dem som skal få bo der.

Og prisen vil settes rent symbolsk til 45 $ USD  døgnet.

Herligheten antas å være ferdig innredet i begynnelsen av mars. Hvis du ønsker å gjøre en reservasjon allerede nå, send oss en mail via denne siden. Etterhvert skal vi få opp en kalender med oversikt over ledig kapasitet og ytterligere detaljer.

God tur!

 

Legg igjen en kommentar

Arkiv